Skip to main content

Display as List

"Köszönöm a gyors segítséget!"

Péter – 2024. július 5.

"Két kisebb sérüléssel vittem el az autót: meg volt húzva a hátsó lökhárító meg a jobb hátsó ajtó és sárvédő. Itt nagyon szép munkát végeztek és nagyon gyorsan. Pár nappal később mehettem is érte, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Nincs színátmenet a javított és eredeti panelek között, ugyanazt a gyári festést és színt kaptam ami eredetileg az autón volt."

Zole – 2024. június 28.

"Az autóm teteje csúnyán megsérült, mert rádőlt a tetőn szállított bicikli. Hibátlanul helyreállították. A biztósítóval is ők szemléztettek, nekem semmi dolgom nem volt. Nagyon ajánlom!"

Zsolt– 2024. április 21.

"Több helyen volt sérült az autó, Sándor Mihályék gyönyörűen javították. A fényezés gyári minőségű lett, szabad szemmel észrevehetetlen, hogy javították."

Kristóf – 2024. április 19.

"Kedves ügyintézés, megbízható, szakszerű munka."

Hajnalka – 2024. április 12.

"Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásaival, ajánlom mindenkinek!"

Bartáné – 2024. április 5.

"Nagyon szuper munkát végeznek! Köszönöm!"

Kornél – 2023. december 17.

"A vállalkozás tulajdonosát még a Dr. Fény előtt, akkori közös munkahelyünkön ismertem meg olyan embernek, akihez teljes bizalommal fordultam Dr. Fényként is, mert biztos voltam benne, hogy jó kezekben lesz az autó. Nem csalódtam! Az első légterelőt kellett cserélni, jobb első kerékborítást fényezni. Az elvégzett munka nagyon szép lett, a vállalt időn belül elkészült, az ügyfélkezelés kifogástalan, a hozom-viszem szolgáltatás pedig a hab a tortán. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek!"

Katalin – 2023. december 17.

"Dr. Fény megbízható, gyors, a biztosítást intézte, nekem nem volt dolgom. Köszönöm szépen a munkát. Ajánlom mindenkinek nem fog csalódni. Az autó polírozását végezte olyan mintha új lenne."

Emese – 2023. november 17.

"A doktor úr kiváló munkát végzett az autóm fényezésével, csak ajánlani tudom!"

Márk – 2023. november 9.

"Korrekt és szép munkát végeznek."

Zoltán – 2023. november 9.

"Karosszéria fényezés és javítás miatt kerestük fel Dr. FÉNY-t. Sajnos meghúzták az autónkat. A javítás megtörtént, nem is akárhogy! Profi munka, hozzáértő szakemberek, gyönyörű végeredmény. Hálásan köszönöm munkájukat!"

Máté – 2023. október 23.

"Pontos, precíz, magas minőségű szolgáltatást nyújtó vállalkozás. A végeredmény magáért beszél. Fényezés után, akár az új. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Péter – 2023. szeptember 2.

Opel
"Lassan 2 hónapja, hogy igénybe vettem Dr. Fény szolgáltatását, de a látvány mai napig felbecsülhetetlen, mikor az autóra nézek. Sajnos a hátsó lökhárító törve is volt egy meglehetősen rossz helyen, így az autó átadásakor abban maradtunk, hogy nem biztos a 100%-osan gyári állapot. Ennek ellenére, a végeredmény bőven kimeríti a gyári állapotot, talán jobb is annál! 🙂 A törésnek, deformálódásnak nyoma sincs. Aki nem ismerte az autót előtte, nem is sejti mi történt vele. Mondanom sem kell, hamar sikerült időpontot egyeztetnünk és időre el is készült a javítás, a megbeszéltek szerint. Minden elismerésem a csapatnak és persze Mihálynak! Az ár is mindig kérdés egy javítás esetén, de ha valaki megbízható céget és tartós eredményt keres, akkor annak mindig ára van, de ennek ellenére nem sokallom a munkadíjat, főleg az eredmény tükrében. Ne kerüljön rá sor, de ha mégis gondom lenne a karosszériával, a jövőben is hozzájuk fordulok!"

Sándor – 2023. július 1.

"Dr. Sándor Mihály visszaadta a szolgáltató szektorba vetett bizalmamat. Abszolút korrekt szolgáltatást nyújtottak, az általuk végzett javítási és fényezési munka a legnagyobb igényeket is kielégíti. A vállalt határidőnél egy nappal korábban elkészültek és nagyra értékeltem, hogy az általam kért javításokon túl figyelmük kiterjedt arra is, hogy a gyengén felerősített rendszámtábla tartót is megerősítsék. Ritkán tapasztalok más szolgáltatóknál ilyen proaktivitást. Nagyon meg vagyok elégedve és szívesen ajánlom másnak is."

József – 2023. június 5.

Honda
"Fully recommended. Dr. Fény did a perfect job, he's a real professional. The car is like new.
(Teljes mértékben ajánlott! Dr. Fény tökéletes munkát végzett, igazi profi. Az autó olyan mint az új.)"

Harkaran – 2023. június 5.

"A megbeszéltek szerinti határidőket betartva, szép munkákat kaptam vissza már több alkalommal is. Egyedi igényeimet teljes mértékben sikerült megvalósítani."

Balázs – 2023. május 5.

BMW
"Körülbelül 1 hónapja kerestem fel Dr. Fényt, mert az első lökhárítómon számos lakk réteg lepattogzódás és sérülés volt. A teljes lökhárító újra fényezése történt meg, mely a képen is látható, hogy brutálisan szép lett. Minden az előre megbeszéltek alapján, gyorsan és rugalmasan ment.
Az ár tekintetében drágább mintha csak valaki simán színkód alapján lefújná a lököst, de ez egy teljesen más szint. Itt egy teljes szolgáltatás jár, mely során az ember oda viszi a kocsit majd készen vissza kapja. Aki igényesen szeretné javíttatni járművét, annak tökéletes választás.
Ha a későbbiekben bármi problémám lesz, biztos ide hozom az autóm. :)"

Viktor – 2023. május 5.

"Az autóm első lökhárítója és fényszórója sérült, ezért kerestem egy megbízható javítót Budapesten. Mivel korábban már volt „szerencsém” fényezőkkel, ahol közel sem azt a minőséget kaptam, melyet elvártam volna, ezért most olyan céget kerestem, ahol a pénzemért kimagasló minőségű munkát kapok. Nőként, főként laikusként talán még nehezebb is megbízható céget találni a fővárosban. Így találtam rá a Dr. FÉNY oldalára. Rövid egyeztetés után elvittem az autómat, ahol gyári alkatrészek cseréjével javították és nyugodtan mondhatom, hogy olyan lett, mintha most hoztam volna ki a szalonból. A munka időtartama arányos volt az elvégzett javítással, az elszámolás korrekt. Az ügyfélkezelés, kommunikáció udvarias, kellemes. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Dr. FÉNY műhelyét!"

Adrienn– 2023. március 1.

"Profizmus és kedvesség – tökéletes munkát végeztek, a fényezés mellett a kommunikációjuk is kíváló. Bár minden szakember ilyen korrekt és megbízható lenne, mint ők!"

Zoltán – 2023. február 19.

"Gyors felmérés és időpontfoglalás. Sok fényezést láttam már, Dr. Fény nem az olcsóbbak közül való, de egyedül az Ő munkájába nem tudtam belekötni, pedig tudok kukacoskodó lenni. 😀 Szívesen ajánlom, ajánlottam ismerőseimnek."

Péter – 2022. november 11.

"Profi ügyfélkezelés, profi munka."

Olivér – 2022. szeptember 10.

"Dr. Fény olyan szolgáltatást nyújt, amilyenről mindenki álmodik. Amellett, hogy tökéletes lett és a megállapodott határidőre elkészült a lakatosmunka és a fényezés, Dr. Fény a biztosítóval való ügyintézést is A-tól Z-ig intézte, a kommunikáció pedig végig professzionális és gördülékeny volt. Ha mindenki így végezné a munkáját, akkor Magyarország egészen olyan lenne, mint Svájc."

Dániel – 2022. január 21.

"A Dr. Fényt csak ajánlani tudom. Az ügyfélkezelés fenomenális, udvarias kommunikáció, pontos, precíz időpont és időintervallum az autó javítására. Egy Lexus IS 250 hátsó lökhárító fényezésen jártam ott és nagyon szép munkát végeztek. Köszönöm!"

Péter – 2022. január 19.

"Profi szolgáltatás! Mindenről korrekten tájékozottak és tartották a megbeszélt ütemtervet. Nagy segítség, hogy átveszik a szükséges papirmunkát a biztosítóval. Az eredmény pedig tökéletes lett, mintha új autóm lenne! Köszönöm!"

Annamária – 2021. december 21.

"Szép és gyors munka, kulturált ügyintézés..."

András – 2021. október 28.

"Egy sajnálatos baleset következtében kerültem kapcsolatba a céggel, ugyanis a parkoló autóm meghúzták A biztosítási ügyintézésben is rengeteget segített, ami nagyon megkönnyítette a dolgom. A javítás gyors volt, az eredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok."

Bence – 2021. október 28.

"Első lökhárító fényezésre és karosszériajavításra vittem a kocsimat. Az egyik törött fület műanyagozni is kellett. A fényezés és a horzsolás javítása tökéletes lett. A törött fül miatt kiállt az egyik elem, ezt ahogy lehetett, orvosolták. Szebb lett mint volt. Máskor is szívesen viszem ide az autót."

Hunor – 2021. október 4.

"Kavicsfelverődéses volt az autó: a motorháztető és az első lökhárító. Felhívtam, másnap már vihettem az autót. A tulajdonos vette át, nagyon korrekt kedves ember. Megbeszéltük, hogy mit kell az autón javítani. Határidőre el is készült, az autó túlzás nélkül gyönyörű lett, mintha új autót kaptam volna. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Pontos, precíz, megbízható cég!"

Péter – 2021. augusztus 24.

"Nincsenek szavak. Gyors, pontos és tökéletes munkát végeznek. Külföldön élek, az egyik mélygarázsban történt egy kis baleset, felhívtam Dr. Fényt. Kevés időm volt, nyaralni jöttem csak haza, de meg tudták oldani. A tulaj nagyon kedves, pontos és megbízható. Kiváló munkát végeztek! Profi csapat! Csak ajánlani tudom! Köszönöm Dr. Fény!"

Csaba – 2021. augusztus 5.

"Udvarias, figyelmes, teljes körű ügyintézés, precíz és szép munka! A vállalt határidő előtt elvégezték a munkát! Köszönöm!"

Magdolna – 2021. augusztus 5.

"Dr. Fényt már korábbról is ismerve, a kezdetektől támogattam vállalkozás elképzeléseinek megvalósításában. Be is jelentkeztem a még nem létező műhelyébe anno, melynek valós idejére idén júniusban kerítettünk sort egy jócskán nagykorú francia csatahajó „személyében” 🙂
Igazi tesztnek tettem ki Őket azáltal, hogy az eredeti – egy-egy elemcsere/fényezés és „optikai tuning” – elképzelésből gyakorlatilag a fél autó újra építésével (lakatolással) kellett megbirkózniuk.
Nos, bár ha elfogult is vagyok némileg, a végeredményről összességében csakis „szuperlatívuszokban” lehet beszélni. Misi és csapata remek munkát végzett, sikerült minden egyéb nem várt problémával együtt az autót határidőre elkészíteni, mindezt nagyon korrekt áron és minőségben.
Dr. Fény az „Ügyfél vs Szolgáltatás” fogalmak hordozta negatív képzettársításokkal szemben (úgy látom) rendre bizonyítja, hogy a szektorban is lehet ügyfélorientált módon vállalkozást működtetni.
Köszi a munkát még egyszer Neked és a Csapatnak egyaránt."

Joci – 2021. július 13.

"Gyors és rugalmas ügyintézést, megbízhatóságot, pontosságot és kedvességet kaptam. Az elvégzett munka fényképekkel lett dokumentálva és teljesen hibátlan lett. Bárcsak minden ilyen frankón menne! 🙂
Frissítés: azóta már általános szervízre is csak ide hozom a kocsimat."

Mihály – 2021. július 6.

"Még kész sincs a kért/kívánt munka, de már most olyan jó érzéssel tölt el az a professzionális és ügyfélbarát hozzáállás, hogy megelőlegezve a bizalmat, gondoltam már most bejegyzést írok. Az eddig ismert fényezőm, akinek a munkája szintén kifogástalan, nem tudott fogadni, csak hetek múlva tudott volna... Ezért elkeseredésemben azonnal kutakodni kezdtem a Google-ön, hogy kihez fordulhatnék. Csak pár pozitív értékelést olvastam el és máris rányomtam a hívás gombra 🙂 Egyik legjobb olyan döntésem volt, amit csak pár másodperc alatt hoztam meg, holott én az a nagyon alapos, nagyon körbejárós típus vagyok. Mihály, azaz Dr. Fény azonnal, fél óra múlva már tudott is fogadni! El sem akartam hinni, hogy hozzám hasonlóan ő is szeretné és tudná is most látni, hogy miről lenne szó. Fontos, hogy én nem sérült autót vittem, hanem tuning karosszéria elemeket felületkezelésre és fényezésre. Rendkivül hálás vagyok Mihálynak, amiért azonnal fogadott és megértve/felismerve, hogy én is azok közé tartozom, akiknek nem csak egy használati tárgy az autójuk... Hihetetlenül korrekt árat kaptam, többre számítottam, de ez inkább amolyan rossz magyar berögződés... Dr. Fény nem olcsón, s nem drágán dolgozik... ő korrekt ár/érték arányon dolgozik 🙂 Már alig várom, hogy átvehessem a zongoralakk feketére fényezett elemeket és szeretett autóm ékkövei legyenek, frissítéssel és képekkel jövök majd 😉 Addig is bátorítok mindenkit, hogy Őt válassza... végülis mindenki nála köt ki előbb-utóbb, csak van, aki előbb, van aki meg rossz tapasztalat után :D"

Edward – 2021. július 6.

"Köszönöm szépen a korrekt és segítőkész hozzáállást! Mindenkinek ajánlom!"

Zita – 2021. június 10.

"Egy Mazda MX-5-öt vittem el fényeztetni, mert a motorháztető korábban fényezve volt, de rosszul, és nem passzolt az autó többi részéhez. Dr. Fény nagyon korrekt volt, azt mondta, hogy készüljek arra, hogy nem lesz tökéletes, mert ezt a színt, pláne 15 év fakulás után nagyon nehéz pontosan eltalálni. Ehhez képest tökéletes lett, sőt, belül is kitakarították az autót, lepucolták a felniket, leápolták a gumikat. Úgy érzem, hogy többet kaptam, mint amiért fizettem, nagyon ajánlom mindenkinek."

Péter – 2021. június 10.

"Intelligens ügyfélkezelés, élhető árak, korrekt határidő és világos kommunikáció. 5 * részemről, ajánlom!"

Tamás – 2021. június 3.

"Olyan gépjármű-tulajdonos vagyok, aki nem használati tárgyként tekint az autójára. Ráfutásos baleset károsultjaként voltam kénytelen szakembert keresni. Félve láttam neki a feladatnak, több negatív tapasztalattal a hátam mögött. Kiemelve a releváns, valódi véleménynyilvánítás fontosságát, ezúton köszönöm az útkeresésemben való ismeretlen járműtulajdonosok segítségét.
A biztosítási ügyintézést is átvállalták, ami sajnos a javítás közben pótszemlét is igényelt. Gyári, nem utángyártott alkatrészekkel kaptam vissza az autómat járvány idején, 1,5 hét alatt, 2021. május elején. Hátsó lökhárító fényezése, felirat cseréje, külső design csomag pótlása történt.
dr. Sándor Mihály személyében elhivatott szakértelmet találtam, plusz még időbeli rugalmasságot is, igazodott a reggel 7 órai érkezéshez is. Kívül-belül kitakarított autót kaptam vissza. A fényezés (metál fekete) teljes mértékben színazonos a gyárival, az elemillesztési hézag kifogástalanul eltalált."

Tamara – 2021. május 27.

"Parkolási sérülésekből fakadó és egyéb kisebb horzsolások, karcolások kijavítása okán fordultam – az előttem nyilatkozó kommentek alapján – Dr. Sándor úrhoz. Az esztétikai sérülést szenvedett elemek (hátsó lökhárító, gépháztető, kilincs, visszapillantó burkolat) újrafényezését profi kamrában és előkészítéssel kifogástalanul elvégezték, elégedett vagyok. Sándor úr rendkívül korrekt volt – ami úgy vélem, nem túl gyakori a szakmában –, és hasznos tippekkel is sikerült ellátnia. Csak ajánlani tudom a Dr. FÉNY-t."

Bence – 2021. május 27.

"Kiváló, precíz minőség, ügyfélbarát hozzáállás. Csak ajánlani tudom."

Béla – 2021. március 30.

"Vizsgáztatást, átvizsgálást és két elem (első és hátsó lökhárítók) fényezését kértem hozom-viszem szolgáltatással, melyet a Dr. Fény Kft. maradéktalanul, magas színvonalon és határidőre teljesített. Gyorsak, pontosak, továbbá ügyfél-központúak, lelkiismeretesek és megbízhatóak, ha úgy adódna biztosan őket választanám ismét. Külön kiemelném, hogy mindezt a járványhelyzet idején, az előírásokat maradéktalanul betartva teljesítették! Nyugodtan ajánlom őket, úgy tűnt, nem csak értenek, de lelkük is van hozzá, ez mostanában nem túl gyakori."

A.S. – 2021. március 18.

"Megbízható, udvarias, segítőkész, a munka minősége kiváló. A biztosítási ügyintézést átvállalja. A tulajdonos, Dr. Sándor Mihály, személyében is szimpatikus."

István – 2021. február 18.

"Nagyon köszönöm a kíváló munkát. Megbízható, precíz, nagy szakértelemmel végzik a munkát. Gyönyörű autót kaptam vissza. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Andrea – 2021. február 1.

"A megtört autómat gyorsan és nagyon szépen megcsinálták. A fényezés gyönyörű lett, a lámpák olyanok, mint új korukban. Csak ajánlani tudom mindenkinek Dr. Fényt!"

Péter – 2021. január 31.

"Profik."

Gyula – 2020. november 15.

BMW 428i
"Először is köszönöm Dr. Fénynek a kiváló munkát. Egy 4es BMW-vel kerestem fel, aminek az első lökhárítóját szerettem volna újrafényeztetni sérülések és apró kőfelverődések miatt. Kezdetektől fogva korrekt ügyintézés és vevő központúság jellemezte Dr. Fény-t, ez az amit az ember szeretne kapni bármilyen szolgáltatótól, azonban ez elég ritka manapság. Korrekt munka korrekt áron, bárkinek tudom ajánlani."

Márk – 2020. október 8.

BMW
"A kép magáért beszél! Profi munkát végzett."

BencoXXtube – 2020. szeptember 28.

Mercedes CLA
"Dr. Fényhez egy viszonylag komoly karosszéria-sérüléssel vittem az autómat. A teljes javítási folyamat gördülékenyen zajlott, Dr. Fény mind az időigényt, mind a költség-vonzatot ügyfélbarát módon, átláthatóan és világosan kommunikálta, bármikor elérhető volt további egyeztetés céljából, határidőre teljesített, az autó pedig szebb lett mint újkorában. Csak ajánlani tudom!"

András – 2020. szeptember 21.

"15 éve vagyok gépjárműtulajdonos, de ez az első autószerelőműhely, ahol KIZÁRÓLAG a szükségesnek ítélt javításokat/cseréket végzik el (valóban) magas szakértelemmel, az ígért HATÁRIDŐBEN, normál árakon. Az ügyvezető ügyfélbarát es intelligens hozzáállása külön kiemelendő.
És ha az ember egy ilyet talál, akkor mindig oda fog járni. Fodrászt sem cserélünk 🙂 "

Dávid – 2020. augusztus 29.

BMW 535D
"Egy korábbi sérülés javításával kapcsolatban sok hezitálás és keresgélés után döntöttem a Dr.Fény mellett. Igazából előbb kellett volna jönnöm, mert nagyon szép munkát végeztek és az autóm eredeti fényében pompázik. Köszönet érte!"

Szilárd – 2020. augusztus 29.

Skoda Octavia
"Egy parkolóházas incidens után kezdtem el kutatni megfelelő szakember után, akinél biztos kezekben lesz az autóm. Azért esett Dr. Fényre a választásom, mert a honlapján találtam korábbi munkáiról fényképeket, és számomra nagyon meggyőzőek voltak. Nem is kellett csalódnom. Minden a megbeszéltek szerint ment, pontos, precíz és megbízható. Casco biztosításom volt, így annak ügymenetét is teljes egészében intézte helyettem, ezzel is megkönnyítve az én dolgom. Kiváló állapotban kaptam vissza az autómat, gyönyörű munkát végeztek! Remélhetőleg a jövő balesetmentes lesz, de ha mégis megtörténne a baj, biztosan újra Dr. Fényhez fordulok segítségért. Még egyszer köszönöm a kiváló munkát! Mindenkinek csak ajánlani tudom."

István – 2020. augusztus 18.

Ford Mondeo
"Végre megtaláltam a definíciót, amely önmagában hordozza a kiváló minőséget, a megbízhatóságot, a szavahihetőséget, a korrektséget, az emberséget és a szimpátiát. Ez pedig a "Dr. Fény szolgáltatás". A sérült autómmal kapcsolatban kerestem meg az autófényező műhelyt, amelyre szinte azonnal kaptam telefonon és levélben is visszajelzést, valamint rendkívül gyorsan meg tudtuk beszélni a javítás menetét és költségeit. Minden 100%-ban a megbeszéltek szerint történt, de ami az igazán kiemelkedő pillanat volt számomra, hogy itt kezdtem el ismét magamat nagybetűs ÜGYFÉL-ként érezni! Ha valakinek valaha voltak negatív tapasztalatai (nekem kismillió) az autós szolgáltatások terén, akkor igazán képes lesz értékelni a Dr. Fény által nyújtott szolgáltatásokat! Bármi autós dologgal kapcsolatban (ami a kínálatban található) csak ide viszem az autómat, hiszen tudom, hogy jó kezekben van, mindemellett olyan tanácsokat is kapok 1-1 kérdésemre amelyre soha nem gondoltam volna! Dr. FÉNY, azaz kedves Mihály! Mindent nagyon köszönök Önnek és profi csapatának! Enyém a megtiszteltetés, hogy az ügyfelük lehetek!"

Péter – 2020. július 4.

"Mindenkinek csak ajánlani tudom! Azonnal fogadott az úriember a kárfelmérésre, miután megnézte, kérdezte, ott tudom-e hagyni 2 órára, mert egyből meg tudják csinálni. 3 mély karc volt az autó első lökhárítónján. Mikor kész lett, úgy kaptam vissza az autót, mintha a szalonból hoztam volna ki. Nagyon jó áron dolgoznak. Még egyszer köszönöm Önöknek a profi, gyors munkát!"

Ákos – 2020. július 3.

"A mindennapos közlekedés során érzékelve, hogy valami nem egészen úgy műkődik az autómban, mint szokott, időpontot kértem Dr. FÉNY-től és közeli dátumot kaptam a javításra. Az autó az ígért határidőre elkészült és megnyugtató volt hallani, hogy ezentúl biztonságosan közlekedhetem majd. Dr. Fény egyedi minőségű munkáit megtekintve, ha fényezésre, karosszeriajavítasra kerül sor, kizárólagosan Hozzá fordulok. Ajánlom minden autóját szerető embernek!"

Emese – 2020. június 10.

BMW 320D
"Az első lökhárítót kellett újrafényezni. Minden a megbeszéltek szerint ment, és nagyon szép munkát végeztek. Szuper!"

Péter – 2020. május 22.

Alfa Romeo 156
"Lökhárító és elem fényezésre vittem az autómat a Dr. Fényhez! Hozzáértő és kiváló munkát kaptam, a megbeszélt időre, várakozásomat felülmúló minőségben. Prémium munka, igényeseknek!"

Viktor Tamás – 2020. május 11.

"Csak ajánlani tudom. Gyors, precíz és ügyfélközpontú munkavégzés, kiváló ár-érték arány."

Gábor – 2020. május 4.

"Egy váratlanul megjelenő rozsdafolt kijavításának ügyében kerestem meg Dr. FÉNY-t vasárnap délután, az érdeklődő e-mailemre 1 órán belül (!) megérkezett válasza. A problémás terület szemrevételezése után közeli időpontot kaptam a javításra, a gépjármű leadásától számítva a javítás mindösszesen közel 48 órát vett igénybe, mely után a kérdéses elem közel gyári minőségben lett helyreállítva. A folyamat során a tájékoztatás teljes körű, gyors és precíz volt, a gépjármű javítása az előzetesen vállalt idő- és költségkereten belül készült el, melyre 6 hónap jótállást is vállalt. Ez úton is köszönöm segítségét, mely nem csak az elvégzett munka minőségében, hanem ügyfélközpontúságában is kiemelkedő volt!"

Tamás – 2020. május 4.

 

Mazda CX7
"Remek szervíz, nagyon jó minőségű munkát végeznek, pontosak és betartják az ígért határidőket."

Sándor – 2020. április 25.

"A műhely minden egyeztetett időpontot precízen betartott. Az elvégzendő munkákat előre szakszerűen egyeztette velem a legapróbb részletekig. A munkát időre, tökéletes minőségben elvégezték és mindeközben maximális figyelmességgel kezeltek. A javítás után a kocsi úgy nézett ki, mint új korában. A cég nem törekszik arra, hogy a legolcsóbb legyen a piacon, inkább a végzett munka minőségére figyelnek. Nagyon szépen dolgoznak. Azt kaptam a műhelytől, amit reméltem. Köszi."

B.E. Nagy – 2020. április 25.

Toyota CHR
"Nagyon segítőkész, korrekt, pontos szogáltatás."

Emese – 2020. április 25.

Mazda 3
"Röviden: rugalmas volt, korrekt és profi."

András – 2020. március 17.

Nissan Juke
"Nagyobb koccanásom után felkerestem Dr. FÉNY-t, aki már az első pillanattól kezdve nagyon segítőkész volt! Tökéletesen informált mindenről, így laikusként is megbíztam benne, és tudtam jó kezekben van az autóm! A javítás minden lépéséről, részletéről informált, képek formájában is. A végeredmény gyönyörű lett, úgy éreztem magam, mint egy szalonautó átvételekor (belső és külső takarítás, ajándék üdítőital, finom parfüm illat). Mindenkinek szívből ajánlom!"

Encsi – 2020. március 17.

"Azon ritka eset, amikor kevés az 5 csillag. Egy korábban elrontott polírozást kellett kijavítani, valamint még volt pár kisebb kérésem, de mindent maximális szinten sikerült megoldani. Ehhez jön még a rendkívüli gyorsaság és a profi és rugalmas (vasárnap este adtam át az autót) hozzáállás az ügyfelekhez. Ajánlom is azóta mindenkinek, akinek tudom."

Richard – 2020. február 13.

BMW 116i
"Gyors, precíz és ügyfélközpontú munkavégzés, kiváló ár-érték arány."

Gábor – 2020. február 6.

Honda Civic
"Nagyon szépen megcsinálták a hátsó lökhárítómat, Dr. Sándor Mihály egy korrekt szimpatikus úriember! Bátran ajánlom a műhelyt."

Adorján – 2020. február 6.

Hyundai Ioniq
"Az első levelet elküldve 1 órán belül már a telephelyen voltam kivizsgáláson (péntek délután), majd másfél hét múlva már a kész autó várt engem. Az elvégzett munka minősége kifogástalan, az ügyfélhez való hozzáállás pedig elsőosztályú. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Dávid – 2020. január 18.

Toyota Auris
"Karácsony után történt egy "kis" baleset az autómmal. Mivel a gyerek miatt minden logisztikánk az autó köré szerveződik, átlagon felül hálás voltam, hogy azonnal tudott fogadni, miután hívtam és pár órán belül ajánlatot kaptam a javításra. Maximális elégedett vagyok, mindenkinek a legjobb szívvel ajánlom aki pontos, gyors, szívvel-lélekkel való munkavégzést keres, ahol úgy törődnek az autójával, ahogy ő maga."

Anikó – 2020. január 17.

Seat Leon
"Pontos, gyors, figyelmes ügyintézés, megbízható minőség, hiánypótló szolgáltatás."

Imre – 2020. január 16.

Hyundai i30
"Korrekt, ügyfélbarát szolgáltatás. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Szép munkát végeztek."

Péter – 2019. december 19.

VW Passat
"2013-as Passat B7 típusú autómat javíttattam Dr. Fénynél. Nagyon szép munkát végeztek, minden kérésemhez korrektül álltak hozzá. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal."

Márton – 2019. november 23.

BMW 320
"13 éves autóm jobb hátsó lökhárító sérülését javíttattam Dr. Fény-nél. Nagyon professzionális, korrekt hozzáállást tapasztaltam a részükről, (manapság ritka számba megy) melyet később a végeredmény igazolt. Köszönöm a precíz munkát illetve a mindenre kiterjedő tájékoztatást! Csak ajánlani tudom!"

Máté – 2019. november 16.

Suzuki Swift
"12 éves Suzuki Swift-emet javította Dr. Fény. Mindent dokumentált, lefényképezett. A megelőző szervizes hibákat dokumentálta és javította. 100%-ban precíz, pontos. Védte a pénzemet, ahol csak lehetett. Vonatkozik ez mind a motorra, mind a karosszériára. Csak ajánlani tudom."

András – 2019. október 29.

Opel Corsa
"Remek, precíz munka. Ajánlom mindenkinek."

György – 2019. október 21.

Alfa Romeo Mito
"Precíz, korrekt, pontos, rugalmas, megbízható."

Róbert – 2019. október 17.

Skoda Roomster
"Gyors és rugalmas ügyintézést, megbízhatóságot, pontosságot és kedvességet kaptam. Az elvégzett munka fényképekkel lett dokumentálva és teljesen hibátlan lett. Bárcsak minden ilyen frankón menne! :)"

Mihály – 2019. október 14.

Suzuki Vitara
"Gyors munkavégzés kiváló minőségben, rugalmas és gyors felmérést követően. Ajánlom!"

Róbert – 2019. október 10.

Peugeot 5008
"Peugeot 5008-as autóm jobb oldalát és a küszöbhorpadást javíttattam. Azt gondoltam, "reklámszöveg" ez a sok pozitív vélemény. DE NEM. A gépkocsi átvételétől kezdve folyamatos tájékoztatást kaptam a munkafolyamatok állásáról, a vállalt határidőt maximálisan betartották és a végeredmény tényleg olyan lett, mint a gyári. Itt ténylegesen úgy állnak a megrendelőhöz, hogy azt érzem, ők vannak értem és nem fordítva. Köszönet Dr. Sándor Mihály Úrnak, hogy elindítottak egy ilyen profi szolgáltatást."

Attila – 2019. október 2.

Peugeot Ion
"Egy elektromos Peugeot Ion meghúzás/ütközés utáni javítását végezték el. Maximálisan meg vagyok elégedve mind az elvégzett munka minőségével, mind a cégvezető úr korrekt, példaértékű hozzáállásával! Biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb is karosszéria javításra/fényezésre keresnék szervízt, csak őket választanám!"

Zsolt – 2019. október 2.

Mitsubishi Grandis
"Eddigi autós életemben 23 év alatt sok "szakemberrel" találkoztam már. Állítom, hogy az itt tapasztalt vevőkezelés, hozzáállás és nem utolsó sorban a kivitelezett munka minősége messze a legjobb, ráadásul az "árazás" is korrekt. Grátiszban még ki is takarították az autót! Én csak ajánlani tudom!"

Zoltán – 2019. szeptember 30.

Ford Mondeo
"Gyors, tökéletes munka, ügyintézés, teljes körű szolgáltatás. Apróságokra is ügyeltek. Összességében többet kaptam, mint amire számítottam!"

Gábor – 2019. szeptember 20.

Ford Mondeo
"Tökéletes munkát végzett Dr. FÉNY! Nagyon hálásak vagyunk, az autó szebb, mint új korában!"

Ildikó – 2019. szeptember 19.

Audi A3
"Sajnos a Dr. FÉNY szolgáltatását akkor kellett igénybe vennünk, amikor a család által használt autónkban egy felelőtlenül közlekedő ember kárt okozott. A tapasztalatunk szerint a szolgáltatásuk komplex, mert próbálnak minden - az ügyintézésből fakadó - terhet levenni az ügyfélről, ugyanakkor a javítást szakmailag is kifogástalanul és gyári minőségben végzik el. Ezúton is köszönjük a gyors és korrekt segítséget. Akinek hasonló gondjai támadnak, bizalommal forduljon a Dr. FÉNY javítóműhelyhez."

Zsuzsa – 2019. szeptember 10.

Mazda6
"Teljesen korrekt szervíz. Reális áron, reális időben, kulturált kommunikációval."

József – 2019. július 1.

Suzuki Swift
"Profi, nagyon szép munkát végeztek, precíz, kommunikatív és rugalmas kapcsolattartás mellett. A+++++"

Attila – 2019. május 30.

Nissan X-Trail
"Mindennel nagyon meg voltam elégedve, profi volt a munkafelvétel, az ügyintézés. Az autó gyönyörű szép lett, semmi nem látszik a sérülésből. Kifejezetten tetszik, hogy folyamatosan nyomon követitek a munkavégzést, dokumentáljátok fényképekkel a folyamatot. További sok sikert kívánok, mindenkinek jó szívvel ajánlom."

Árpád – 2019. május 23.

Chevrolet Lacetti
"Segítőkész szakemberek, gyönyörű, precíz munka korrekt áron! Bátran ajánlom mindenkinek!"

Péter – 2019. május 2.

VW Golf Plus
"Profi, korrekt, ügyfélközpontú csapat! Minőségi, alapos körültekintéssel dolgoznak. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Az általuk végzett munkára garanciát vállalnak. Dr. FÉNY, le vagyok kötelezve!"

Krisztián – 2019. március 21.

"Nagyon megbízható, profi cég. A javítás pontosan, kiváló minőségben, a vállalt határidőre elkészült, garanciával. Köszönöm Dr. FÉNY."

Mihály – 2019. február 27.

Honda Accord
"Köszönöm, hogy a kapcsolat felvételétől a munka elvégzéséig végig egyenesen és korrekten tájékoztattak a lehetőségekről, költségekről, és persze a profi végeredményt. Különösen nagy előny a rugalmasság, így a saját napirendem nem kellett átszervezzem, valamint az átadáskori ajándék is kellemes meglepetés volt!"

Zoltán – 2019. február 21.

Fiat 500X
"Rugalmas időpontegyeztetés, nagyon igényes munkavégzés, a javítás a vállalt határidőre, hibátlan minőségben elkészült. Az általuk elvégzett munkára garanciát vállalnak. Részletes kalkulációt kaptam a várható kiadásokról. Külön kiemelendő a hozom-viszem szolgáltatás, melynek keretében a megbeszélt helyszínről az autót elviszik, majd a javítás végeztével a megbeszélt helyszínre visszaviszik, mindezt biztosítással védve."

Mihály – 2019. február 13.

Honda Accord
"Korrektül dolgoznak! A hátsó lökhárítót javították igényesen. A végeredmény olyan lett, mint a gyári."

Flórián – 2019. január 17.

Volvo V60
"Egy bánatos reggelen, buta módon már a teremgarázsban összetörtem férjem szeretett autóját. Kétségbeesve hívtam Dr. FÉNY-t, hogy azonnali megoldás/fényezés kell, különben soha többé nem mehetek haza... Szerencsére, és a gyors és profi munka eredményeképpen a szeretett autó szebb lett, mint azelőtt. Mindenki boldog, és én is nyugodtan hazamehettem. Köszönjük!"

Éva – 2018. november 16.

Chevrolet Spark
"Tisztelt Dr. FÉNY! A csúnyán összetört kisautómat hibátlanul megjavítva kaptam vissza. Szegény kisautó bal oldalának szinte minden elemét sikerült megtörni egy balesetben! Nagyon szép munka. A javítás során a biztosítóval való ügyintézéssel sem kellett foglalkoznom. A kocsi átvételekor pedig meglepetésként ért, hogy a jármű kívül-belül ki lett takarítva, és az ajándék üveg italnak is nagyon örültem."

Szilvia – 2018. október 18.

Skoda Rapid
"Minden szempontból doktori szintű a szolgáltatásod. Nem volt egyszerű a káresemény, mégis minden gördülékenyen ment. És a végén, az autó átadásakor ért a legnagyobb meglepetés, mintha újat vettem volna. Ügyfélélmény felsőfokon. Köszönöm."

Ádám – 2018. október 5.

Toyota Corolla
"Köszönöm a profi munkát! Az autó a legrövidebb idő alatt újra gyönyörű lett. A kiszolgálás színvonala a megkereséstől kezdve az autó átvételéig tökéletes volt. Bátran ajánlom mindenkinek a Dr. FÉNY Kft.-t!"

Roland – 2018. szeptember 11.

Ford Fiesta
"Kedves Dr. FÉNY! Köszönöm a gyorsan és pontosan elvégzett munkát, az autó olyan lett mintha most jött volna ki a szalonból. A Bolyki ajándék szintén érdemes az elnyert díjára, családom véleménye szerint is!"

Csaba – 2018. szeptember 7.

Nissan Note
"Kedves Dr. FÉNY! Gyönyörű munkát végeztetek, az autó szinte szebb, mint új korában! Különösen kellemes volt, hogy egy tiszta irodában tudtuk átadni és átvenni az autót, mindenből a megbízhatóság és a precízség jött át. Az, hogy a kocsit kitakarítva kaptuk vissza, egy üveg minőségi bor kíséretében, csak megerősíti az amúgy is jó döntést, hogy hozzád fordultunk. Az előzetes információk és árak korrektek, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Köszönjük!"

Dóri – 2018. augusztus 29.

 

Audi A4
"Gyors és szép munkát végzett Dr. FÉNY, ezért bátran ajánlom másoknak is!"

Gergő – 2018. július 31.

Jeep Grand Cherokee
"Gyors, pontos, megbízható! A szakértelem megkérdőjelezhetetlen, a végeredmény gyönyörű, a kiszolgálás stílusos és profi. Nagyon köszönöm Doktor Úr!"

Attila – 2018. július 17.

Mercedes C 160
"Nagyon köszönöm Dr. FÉNY, a kifogástalan munkát és a pontos, precíz szolgáltatást. A hozom-viszem szolgáltatás nagyszerű ötlet. Mialatt én nyaraltam, Dr. FÉNY elvitte, megcsinálta és vissza is hozta az autómat. Külön köszönet az autóban „talált” meglepetésért! Csak ajánlani tudom Mindenkinek!"

Ildikó – 2018. július 5.

"Köszönöm a gyors segítséget!"

Péter – 2024. július 5.

"Két kisebb sérüléssel vittem el az autót: meg volt húzva a hátsó lökhárító meg a jobb hátsó ajtó és sárvédő. Itt nagyon szép munkát végeztek és nagyon gyorsan. Pár nappal később mehettem is érte, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Nincs színátmenet a javított és eredeti panelek között, ugyanazt a gyári festést és színt kaptam ami eredetileg az autón volt."

Zole – 2024. június 28.

"Az autóm teteje csúnyán megsérült, mert rádőlt a tetőn szállított bicikli. Hibátlanul helyreállították. A biztósítóval is ők szemléztettek, nekem semmi dolgom nem volt. Nagyon ajánlom!"

Zsolt– 2024. április 21.

"Több helyen volt sérült az autó, Sándor Mihályék gyönyörűen javították. A fényezés gyári minőségű lett, szabad szemmel észrevehetetlen, hogy javították."

Kristóf – 2024. április 19.

"Kedves ügyintézés, megbízható, szakszerű munka."

Hajnalka – 2024. április 12.

"Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásaival, ajánlom mindenkinek!"

Bartáné – 2024. április 5.

"Nagyon szuper munkát végeznek! Köszönöm!"

Kornél – 2023. december 17.

"A vállalkozás tulajdonosát még a Dr. Fény előtt, akkori közös munkahelyünkön ismertem meg olyan embernek, akihez teljes bizalommal fordultam Dr. Fényként is, mert biztos voltam benne, hogy jó kezekben lesz az autó. Nem csalódtam! Az első légterelőt kellett cserélni, jobb első kerékborítást fényezni. Az elvégzett munka nagyon szép lett, a vállalt időn belül elkészült, az ügyfélkezelés kifogástalan, a hozom-viszem szolgáltatás pedig a hab a tortán. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek!"

Katalin – 2023. december 17.

"Dr. Fény megbízható, gyors, a biztosítást intézte, nekem nem volt dolgom. Köszönöm szépen a munkát. Ajánlom mindenkinek nem fog csalódni. Az autó polírozását végezte olyan mintha új lenne."

Emese – 2023. november 17.

"A doktor úr kiváló munkát végzett az autóm fényezésével, csak ajánlani tudom!"

Márk – 2023. november 9.

"Korrekt és szép munkát végeznek."

Zoltán – 2023. november 9.

"Karosszéria fényezés és javítás miatt kerestük fel Dr. FÉNY-t. Sajnos meghúzták az autónkat. A javítás megtörtént, nem is akárhogy! Profi munka, hozzáértő szakemberek, gyönyörű végeredmény. Hálásan köszönöm munkájukat!"

Máté – 2023. október 23.

"Pontos, precíz, magas minőségű szolgáltatást nyújtó vállalkozás. A végeredmény magáért beszél. Fényezés után, akár az új. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Péter – 2023. szeptember 2.

Opel
"Lassan 2 hónapja, hogy igénybe vettem Dr. Fény szolgáltatását, de a látvány mai napig felbecsülhetetlen, mikor az autóra nézek. Sajnos a hátsó lökhárító törve is volt egy meglehetősen rossz helyen, így az autó átadásakor abban maradtunk, hogy nem biztos a 100%-osan gyári állapot. Ennek ellenére, a végeredmény bőven kimeríti a gyári állapotot, talán jobb is annál! 🙂 A törésnek, deformálódásnak nyoma sincs. Aki nem ismerte az autót előtte, nem is sejti mi történt vele. Mondanom sem kell, hamar sikerült időpontot egyeztetnünk és időre el is készült a javítás, a megbeszéltek szerint. Minden elismerésem a csapatnak és persze Mihálynak! Az ár is mindig kérdés egy javítás esetén, de ha valaki megbízható céget és tartós eredményt keres, akkor annak mindig ára van, de ennek ellenére nem sokallom a munkadíjat, főleg az eredmény tükrében. Ne kerüljön rá sor, de ha mégis gondom lenne a karosszériával, a jövőben is hozzájuk fordulok!"

Sándor – 2023. július 1.

"Dr. Sándor Mihály visszaadta a szolgáltató szektorba vetett bizalmamat. Abszolút korrekt szolgáltatást nyújtottak, az általuk végzett javítási és fényezési munka a legnagyobb igényeket is kielégíti. A vállalt határidőnél egy nappal korábban elkészültek és nagyra értékeltem, hogy az általam kért javításokon túl figyelmük kiterjedt arra is, hogy a gyengén felerősített rendszámtábla tartót is megerősítsék. Ritkán tapasztalok más szolgáltatóknál ilyen proaktivitást. Nagyon meg vagyok elégedve és szívesen ajánlom másnak is."

József – 2023. június 5.

Honda
"Fully recommended. Dr. Fény did a perfect job, he's a real professional. The car is like new.
(Teljes mértékben ajánlott! Dr. Fény tökéletes munkát végzett, igazi profi. Az autó olyan mint az új.)"

Harkaran – 2023. június 5.

"A megbeszéltek szerinti határidőket betartva, szép munkákat kaptam vissza már több alkalommal is. Egyedi igényeimet teljes mértékben sikerült megvalósítani."

Balázs – 2023. május 5.

BMW
"Körülbelül 1 hónapja kerestem fel Dr. Fényt, mert az első lökhárítómon számos lakk réteg lepattogzódás és sérülés volt. A teljes lökhárító újra fényezése történt meg, mely a képen is látható, hogy brutálisan szép lett. Minden az előre megbeszéltek alapján, gyorsan és rugalmasan ment.
Az ár tekintetében drágább mintha csak valaki simán színkód alapján lefújná a lököst, de ez egy teljesen más szint. Itt egy teljes szolgáltatás jár, mely során az ember oda viszi a kocsit majd készen vissza kapja. Aki igényesen szeretné javíttatni járművét, annak tökéletes választás.
Ha a későbbiekben bármi problémám lesz, biztos ide hozom az autóm. :)"

Viktor – 2023. május 5.

"Az autóm első lökhárítója és fényszórója sérült, ezért kerestem egy megbízható javítót Budapesten. Mivel korábban már volt „szerencsém” fényezőkkel, ahol közel sem azt a minőséget kaptam, melyet elvártam volna, ezért most olyan céget kerestem, ahol a pénzemért kimagasló minőségű munkát kapok. Nőként, főként laikusként talán még nehezebb is megbízható céget találni a fővárosban. Így találtam rá a Dr. FÉNY oldalára. Rövid egyeztetés után elvittem az autómat, ahol gyári alkatrészek cseréjével javították és nyugodtan mondhatom, hogy olyan lett, mintha most hoztam volna ki a szalonból. A munka időtartama arányos volt az elvégzett javítással, az elszámolás korrekt. Az ügyfélkezelés, kommunikáció udvarias, kellemes. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Dr. FÉNY műhelyét!"

Adrienn– 2023. március 1.

"Profizmus és kedvesség – tökéletes munkát végeztek, a fényezés mellett a kommunikációjuk is kíváló. Bár minden szakember ilyen korrekt és megbízható lenne, mint ők!"

Zoltán – 2023. február 19.

"Gyors felmérés és időpontfoglalás. Sok fényezést láttam már, Dr. Fény nem az olcsóbbak közül való, de egyedül az Ő munkájába nem tudtam belekötni, pedig tudok kukacoskodó lenni. 😀 Szívesen ajánlom, ajánlottam ismerőseimnek."

Péter – 2022. november 11.

"Profi ügyfélkezelés, profi munka."

Olivér – 2022. szeptember 10.

"Dr. Fény olyan szolgáltatást nyújt, amilyenről mindenki álmodik. Amellett, hogy tökéletes lett és a megállapodott határidőre elkészült a lakatosmunka és a fényezés, Dr. Fény a biztosítóval való ügyintézést is A-tól Z-ig intézte, a kommunikáció pedig végig professzionális és gördülékeny volt. Ha mindenki így végezné a munkáját, akkor Magyarország egészen olyan lenne, mint Svájc."

Dániel – 2022. január 21.

"A Dr. Fényt csak ajánlani tudom. Az ügyfélkezelés fenomenális, udvarias kommunikáció, pontos, precíz időpont és időintervallum az autó javítására. Egy Lexus IS 250 hátsó lökhárító fényezésen jártam ott és nagyon szép munkát végeztek. Köszönöm!"

Péter – 2022. január 19.

"Profi szolgáltatás! Mindenről korrekten tájékozottak és tartották a megbeszélt ütemtervet. Nagy segítség, hogy átveszik a szükséges papirmunkát a biztosítóval. Az eredmény pedig tökéletes lett, mintha új autóm lenne! Köszönöm!"

Annamária – 2021. december 21.

"Szép és gyors munka, kulturált ügyintézés..."

András – 2021. október 28.

"Egy sajnálatos baleset következtében kerültem kapcsolatba a céggel, ugyanis a parkoló autóm meghúzták A biztosítási ügyintézésben is rengeteget segített, ami nagyon megkönnyítette a dolgom. A javítás gyors volt, az eredménnyel teljes mértékben elégedett vagyok."

Bence – 2021. október 28.

"Első lökhárító fényezésre és karosszériajavításra vittem a kocsimat. Az egyik törött fület műanyagozni is kellett. A fényezés és a horzsolás javítása tökéletes lett. A törött fül miatt kiállt az egyik elem, ezt ahogy lehetett, orvosolták. Szebb lett mint volt. Máskor is szívesen viszem ide az autót."

Hunor – 2021. október 4.

"Kavicsfelverődéses volt az autó: a motorháztető és az első lökhárító. Felhívtam, másnap már vihettem az autót. A tulajdonos vette át, nagyon korrekt kedves ember. Megbeszéltük, hogy mit kell az autón javítani. Határidőre el is készült, az autó túlzás nélkül gyönyörű lett, mintha új autót kaptam volna. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Pontos, precíz, megbízható cég!"

Péter – 2021. augusztus 24.

"Nincsenek szavak. Gyors, pontos és tökéletes munkát végeznek. Külföldön élek, az egyik mélygarázsban történt egy kis baleset, felhívtam Dr. Fényt. Kevés időm volt, nyaralni jöttem csak haza, de meg tudták oldani. A tulaj nagyon kedves, pontos és megbízható. Kiváló munkát végeztek! Profi csapat! Csak ajánlani tudom! Köszönöm Dr. Fény!"

Csaba – 2021. augusztus 5.

"Udvarias, figyelmes, teljes körű ügyintézés, precíz és szép munka! A vállalt határidő előtt elvégezték a munkát! Köszönöm!"

Magdolna – 2021. augusztus 5.

"Dr. Fényt már korábbról is ismerve, a kezdetektől támogattam vállalkozás elképzeléseinek megvalósításában. Be is jelentkeztem a még nem létező műhelyébe anno, melynek valós idejére idén júniusban kerítettünk sort egy jócskán nagykorú francia csatahajó „személyében” 🙂
Igazi tesztnek tettem ki Őket azáltal, hogy az eredeti – egy-egy elemcsere/fényezés és „optikai tuning” – elképzelésből gyakorlatilag a fél autó újra építésével (lakatolással) kellett megbirkózniuk.
Nos, bár ha elfogult is vagyok némileg, a végeredményről összességében csakis „szuperlatívuszokban” lehet beszélni. Misi és csapata remek munkát végzett, sikerült minden egyéb nem várt problémával együtt az autót határidőre elkészíteni, mindezt nagyon korrekt áron és minőségben.
Dr. Fény az „Ügyfél vs Szolgáltatás” fogalmak hordozta negatív képzettársításokkal szemben (úgy látom) rendre bizonyítja, hogy a szektorban is lehet ügyfélorientált módon vállalkozást működtetni.
Köszi a munkát még egyszer Neked és a Csapatnak egyaránt."

Joci – 2021. július 13.

"Gyors és rugalmas ügyintézést, megbízhatóságot, pontosságot és kedvességet kaptam. Az elvégzett munka fényképekkel lett dokumentálva és teljesen hibátlan lett. Bárcsak minden ilyen frankón menne! 🙂
Frissítés: azóta már általános szervízre is csak ide hozom a kocsimat."

Mihály – 2021. július 6.

"Még kész sincs a kért/kívánt munka, de már most olyan jó érzéssel tölt el az a professzionális és ügyfélbarát hozzáállás, hogy megelőlegezve a bizalmat, gondoltam már most bejegyzést írok. Az eddig ismert fényezőm, akinek a munkája szintén kifogástalan, nem tudott fogadni, csak hetek múlva tudott volna... Ezért elkeseredésemben azonnal kutakodni kezdtem a Google-ön, hogy kihez fordulhatnék. Csak pár pozitív értékelést olvastam el és máris rányomtam a hívás gombra 🙂 Egyik legjobb olyan döntésem volt, amit csak pár másodperc alatt hoztam meg, holott én az a nagyon alapos, nagyon körbejárós típus vagyok. Mihály, azaz Dr. Fény azonnal, fél óra múlva már tudott is fogadni! El sem akartam hinni, hogy hozzám hasonlóan ő is szeretné és tudná is most látni, hogy miről lenne szó. Fontos, hogy én nem sérült autót vittem, hanem tuning karosszéria elemeket felületkezelésre és fényezésre. Rendkivül hálás vagyok Mihálynak, amiért azonnal fogadott és megértve/felismerve, hogy én is azok közé tartozom, akiknek nem csak egy használati tárgy az autójuk... Hihetetlenül korrekt árat kaptam, többre számítottam, de ez inkább amolyan rossz magyar berögződés... Dr. Fény nem olcsón, s nem drágán dolgozik... ő korrekt ár/érték arányon dolgozik 🙂 Már alig várom, hogy átvehessem a zongoralakk feketére fényezett elemeket és szeretett autóm ékkövei legyenek, frissítéssel és képekkel jövök majd 😉 Addig is bátorítok mindenkit, hogy Őt válassza... végülis mindenki nála köt ki előbb-utóbb, csak van, aki előbb, van aki meg rossz tapasztalat után :D"

Edward – 2021. július 6.

"Köszönöm szépen a korrekt és segítőkész hozzáállást! Mindenkinek ajánlom!"

Zita – 2021. június 10.

"Egy Mazda MX-5-öt vittem el fényeztetni, mert a motorháztető korábban fényezve volt, de rosszul, és nem passzolt az autó többi részéhez. Dr. Fény nagyon korrekt volt, azt mondta, hogy készüljek arra, hogy nem lesz tökéletes, mert ezt a színt, pláne 15 év fakulás után nagyon nehéz pontosan eltalálni. Ehhez képest tökéletes lett, sőt, belül is kitakarították az autót, lepucolták a felniket, leápolták a gumikat. Úgy érzem, hogy többet kaptam, mint amiért fizettem, nagyon ajánlom mindenkinek."

Péter – 2021. június 10.

"Intelligens ügyfélkezelés, élhető árak, korrekt határidő és világos kommunikáció. 5 * részemről, ajánlom!"

Tamás – 2021. június 3.

"Olyan gépjármű-tulajdonos vagyok, aki nem használati tárgyként tekint az autójára. Ráfutásos baleset károsultjaként voltam kénytelen szakembert keresni. Félve láttam neki a feladatnak, több negatív tapasztalattal a hátam mögött. Kiemelve a releváns, valódi véleménynyilvánítás fontosságát, ezúton köszönöm az útkeresésemben való ismeretlen járműtulajdonosok segítségét.
A biztosítási ügyintézést is átvállalták, ami sajnos a javítás közben pótszemlét is igényelt. Gyári, nem utángyártott alkatrészekkel kaptam vissza az autómat járvány idején, 1,5 hét alatt, 2021. május elején. Hátsó lökhárító fényezése, felirat cseréje, külső design csomag pótlása történt.
dr. Sándor Mihály személyében elhivatott szakértelmet találtam, plusz még időbeli rugalmasságot is, igazodott a reggel 7 órai érkezéshez is. Kívül-belül kitakarított autót kaptam vissza. A fényezés (metál fekete) teljes mértékben színazonos a gyárival, az elemillesztési hézag kifogástalanul eltalált."

Tamara – 2021. május 27.

"Parkolási sérülésekből fakadó és egyéb kisebb horzsolások, karcolások kijavítása okán fordultam – az előttem nyilatkozó kommentek alapján – Dr. Sándor úrhoz. Az esztétikai sérülést szenvedett elemek (hátsó lökhárító, gépháztető, kilincs, visszapillantó burkolat) újrafényezését profi kamrában és előkészítéssel kifogástalanul elvégezték, elégedett vagyok. Sándor úr rendkívül korrekt volt – ami úgy vélem, nem túl gyakori a szakmában –, és hasznos tippekkel is sikerült ellátnia. Csak ajánlani tudom a Dr. FÉNY-t."

Bence – 2021. május 27.

"Kiváló, precíz minőség, ügyfélbarát hozzáállás. Csak ajánlani tudom."

Béla – 2021. március 30.

"Vizsgáztatást, átvizsgálást és két elem (első és hátsó lökhárítók) fényezését kértem hozom-viszem szolgáltatással, melyet a Dr. Fény Kft. maradéktalanul, magas színvonalon és határidőre teljesített. Gyorsak, pontosak, továbbá ügyfél-központúak, lelkiismeretesek és megbízhatóak, ha úgy adódna biztosan őket választanám ismét. Külön kiemelném, hogy mindezt a járványhelyzet idején, az előírásokat maradéktalanul betartva teljesítették! Nyugodtan ajánlom őket, úgy tűnt, nem csak értenek, de lelkük is van hozzá, ez mostanában nem túl gyakori."

A.S. – 2021. március 18.

"Megbízható, udvarias, segítőkész, a munka minősége kiváló. A biztosítási ügyintézést átvállalja. A tulajdonos, Dr. Sándor Mihály, személyében is szimpatikus."

István – 2021. február 18.

"Nagyon köszönöm a kíváló munkát. Megbízható, precíz, nagy szakértelemmel végzik a munkát. Gyönyörű autót kaptam vissza. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Andrea – 2021. február 1.

"A megtört autómat gyorsan és nagyon szépen megcsinálták. A fényezés gyönyörű lett, a lámpák olyanok, mint új korukban. Csak ajánlani tudom mindenkinek Dr. Fényt!"

Péter – 2021. január 31.

"Profik."

Gyula – 2020. november 15.

BMW 428i
"Először is köszönöm Dr. Fénynek a kiváló munkát. Egy 4es BMW-vel kerestem fel, aminek az első lökhárítóját szerettem volna újrafényeztetni sérülések és apró kőfelverődések miatt. Kezdetektől fogva korrekt ügyintézés és vevő központúság jellemezte Dr. Fény-t, ez az amit az ember szeretne kapni bármilyen szolgáltatótól, azonban ez elég ritka manapság. Korrekt munka korrekt áron, bárkinek tudom ajánlani."

Márk – 2020. október 8.

BMW
"A kép magáért beszél! Profi munkát végzett."

BencoXXtube – 2020. szeptember 28.

Mercedes CLA
"Dr. Fényhez egy viszonylag komoly karosszéria-sérüléssel vittem az autómat. A teljes javítási folyamat gördülékenyen zajlott, Dr. Fény mind az időigényt, mind a költség-vonzatot ügyfélbarát módon, átláthatóan és világosan kommunikálta, bármikor elérhető volt további egyeztetés céljából, határidőre teljesített, az autó pedig szebb lett mint újkorában. Csak ajánlani tudom!"

András – 2020. szeptember 21.

"15 éve vagyok gépjárműtulajdonos, de ez az első autószerelőműhely, ahol KIZÁRÓLAG a szükségesnek ítélt javításokat/cseréket végzik el (valóban) magas szakértelemmel, az ígért HATÁRIDŐBEN, normál árakon. Az ügyvezető ügyfélbarát es intelligens hozzáállása külön kiemelendő.
És ha az ember egy ilyet talál, akkor mindig oda fog járni. Fodrászt sem cserélünk 🙂 "

Dávid – 2020. augusztus 29.

BMW 535D
"Egy korábbi sérülés javításával kapcsolatban sok hezitálás és keresgélés után döntöttem a Dr.Fény mellett. Igazából előbb kellett volna jönnöm, mert nagyon szép munkát végeztek és az autóm eredeti fényében pompázik. Köszönet érte!"

Szilárd – 2020. augusztus 29.

Skoda Octavia
"Egy parkolóházas incidens után kezdtem el kutatni megfelelő szakember után, akinél biztos kezekben lesz az autóm. Azért esett Dr. Fényre a választásom, mert a honlapján találtam korábbi munkáiról fényképeket, és számomra nagyon meggyőzőek voltak. Nem is kellett csalódnom. Minden a megbeszéltek szerint ment, pontos, precíz és megbízható. Casco biztosításom volt, így annak ügymenetét is teljes egészében intézte helyettem, ezzel is megkönnyítve az én dolgom. Kiváló állapotban kaptam vissza az autómat, gyönyörű munkát végeztek! Remélhetőleg a jövő balesetmentes lesz, de ha mégis megtörténne a baj, biztosan újra Dr. Fényhez fordulok segítségért. Még egyszer köszönöm a kiváló munkát! Mindenkinek csak ajánlani tudom."

István – 2020. augusztus 18.

Ford Mondeo
"Végre megtaláltam a definíciót, amely önmagában hordozza a kiváló minőséget, a megbízhatóságot, a szavahihetőséget, a korrektséget, az emberséget és a szimpátiát. Ez pedig a "Dr. Fény szolgáltatás". A sérült autómmal kapcsolatban kerestem meg az autófényező műhelyt, amelyre szinte azonnal kaptam telefonon és levélben is visszajelzést, valamint rendkívül gyorsan meg tudtuk beszélni a javítás menetét és költségeit. Minden 100%-ban a megbeszéltek szerint történt, de ami az igazán kiemelkedő pillanat volt számomra, hogy itt kezdtem el ismét magamat nagybetűs ÜGYFÉL-ként érezni! Ha valakinek valaha voltak negatív tapasztalatai (nekem kismillió) az autós szolgáltatások terén, akkor igazán képes lesz értékelni a Dr. Fény által nyújtott szolgáltatásokat! Bármi autós dologgal kapcsolatban (ami a kínálatban található) csak ide viszem az autómat, hiszen tudom, hogy jó kezekben van, mindemellett olyan tanácsokat is kapok 1-1 kérdésemre amelyre soha nem gondoltam volna! Dr. FÉNY, azaz kedves Mihály! Mindent nagyon köszönök Önnek és profi csapatának! Enyém a megtiszteltetés, hogy az ügyfelük lehetek!"

Péter – 2020. július 4.

"Mindenkinek csak ajánlani tudom! Azonnal fogadott az úriember a kárfelmérésre, miután megnézte, kérdezte, ott tudom-e hagyni 2 órára, mert egyből meg tudják csinálni. 3 mély karc volt az autó első lökhárítónján. Mikor kész lett, úgy kaptam vissza az autót, mintha a szalonból hoztam volna ki. Nagyon jó áron dolgoznak. Még egyszer köszönöm Önöknek a profi, gyors munkát!"

Ákos – 2020. július 3.

"A mindennapos közlekedés során érzékelve, hogy valami nem egészen úgy műkődik az autómban, mint szokott, időpontot kértem Dr. FÉNY-től és közeli dátumot kaptam a javításra. Az autó az ígért határidőre elkészült és megnyugtató volt hallani, hogy ezentúl biztonságosan közlekedhetem majd. Dr. Fény egyedi minőségű munkáit megtekintve, ha fényezésre, karosszeriajavítasra kerül sor, kizárólagosan Hozzá fordulok. Ajánlom minden autóját szerető embernek!"

Emese – 2020. június 10.

BMW 320D
"Az első lökhárítót kellett újrafényezni. Minden a megbeszéltek szerint ment, és nagyon szép munkát végeztek. Szuper!"

Péter – 2020. május 22.

Alfa Romeo 156
"Lökhárító és elem fényezésre vittem az autómat a Dr. Fényhez! Hozzáértő és kiváló munkát kaptam, a megbeszélt időre, várakozásomat felülmúló minőségben. Prémium munka, igényeseknek!"

Viktor Tamás – 2020. május 11.

"Csak ajánlani tudom. Gyors, precíz és ügyfélközpontú munkavégzés, kiváló ár-érték arány."

Gábor – 2020. május 4.

"Egy váratlanul megjelenő rozsdafolt kijavításának ügyében kerestem meg Dr. FÉNY-t vasárnap délután, az érdeklődő e-mailemre 1 órán belül (!) megérkezett válasza. A problémás terület szemrevételezése után közeli időpontot kaptam a javításra, a gépjármű leadásától számítva a javítás mindösszesen közel 48 órát vett igénybe, mely után a kérdéses elem közel gyári minőségben lett helyreállítva. A folyamat során a tájékoztatás teljes körű, gyors és precíz volt, a gépjármű javítása az előzetesen vállalt idő- és költségkereten belül készült el, melyre 6 hónap jótállást is vállalt. Ez úton is köszönöm segítségét, mely nem csak az elvégzett munka minőségében, hanem ügyfélközpontúságában is kiemelkedő volt!"

Tamás – 2020. május 4.

 

Mazda CX7
"Remek szervíz, nagyon jó minőségű munkát végeznek, pontosak és betartják az ígért határidőket."

Sándor – 2020. április 25.

"A műhely minden egyeztetett időpontot precízen betartott. Az elvégzendő munkákat előre szakszerűen egyeztette velem a legapróbb részletekig. A munkát időre, tökéletes minőségben elvégezték és mindeközben maximális figyelmességgel kezeltek. A javítás után a kocsi úgy nézett ki, mint új korában. A cég nem törekszik arra, hogy a legolcsóbb legyen a piacon, inkább a végzett munka minőségére figyelnek. Nagyon szépen dolgoznak. Azt kaptam a műhelytől, amit reméltem. Köszi."

B.E. Nagy – 2020. április 25.

Toyota CHR
"Nagyon segítőkész, korrekt, pontos szogáltatás."

Emese – 2020. április 25.

Mazda 3
"Röviden: rugalmas volt, korrekt és profi."

András – 2020. március 17.

Nissan Juke
"Nagyobb koccanásom után felkerestem Dr. FÉNY-t, aki már az első pillanattól kezdve nagyon segítőkész volt! Tökéletesen informált mindenről, így laikusként is megbíztam benne, és tudtam jó kezekben van az autóm! A javítás minden lépéséről, részletéről informált, képek formájában is. A végeredmény gyönyörű lett, úgy éreztem magam, mint egy szalonautó átvételekor (belső és külső takarítás, ajándék üdítőital, finom parfüm illat). Mindenkinek szívből ajánlom!"

Encsi – 2020. március 17.

"Azon ritka eset, amikor kevés az 5 csillag. Egy korábban elrontott polírozást kellett kijavítani, valamint még volt pár kisebb kérésem, de mindent maximális szinten sikerült megoldani. Ehhez jön még a rendkívüli gyorsaság és a profi és rugalmas (vasárnap este adtam át az autót) hozzáállás az ügyfelekhez. Ajánlom is azóta mindenkinek, akinek tudom."

Richard – 2020. február 13.

BMW 116i
"Gyors, precíz és ügyfélközpontú munkavégzés, kiváló ár-érték arány."

Gábor – 2020. február 6.

Honda Civic
"Nagyon szépen megcsinálták a hátsó lökhárítómat, Dr. Sándor Mihály egy korrekt szimpatikus úriember! Bátran ajánlom a műhelyt."

Adorján – 2020. február 6.

Hyundai Ioniq
"Az első levelet elküldve 1 órán belül már a telephelyen voltam kivizsgáláson (péntek délután), majd másfél hét múlva már a kész autó várt engem. Az elvégzett munka minősége kifogástalan, az ügyfélhez való hozzáállás pedig elsőosztályú. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Dávid – 2020. január 18.

Toyota Auris
"Karácsony után történt egy "kis" baleset az autómmal. Mivel a gyerek miatt minden logisztikánk az autó köré szerveződik, átlagon felül hálás voltam, hogy azonnal tudott fogadni, miután hívtam és pár órán belül ajánlatot kaptam a javításra. Maximális elégedett vagyok, mindenkinek a legjobb szívvel ajánlom aki pontos, gyors, szívvel-lélekkel való munkavégzést keres, ahol úgy törődnek az autójával, ahogy ő maga."

Anikó – 2020. január 17.

Seat Leon
"Pontos, gyors, figyelmes ügyintézés, megbízható minőség, hiánypótló szolgáltatás."

Imre – 2020. január 16.

Hyundai i30
"Korrekt, ügyfélbarát szolgáltatás. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Szép munkát végeztek."

Péter – 2019. december 19.

VW Passat
"2013-as Passat B7 típusú autómat javíttattam Dr. Fénynél. Nagyon szép munkát végeztek, minden kérésemhez korrektül álltak hozzá. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal."

Márton – 2019. november 23.

BMW 320
"13 éves autóm jobb hátsó lökhárító sérülését javíttattam Dr. Fény-nél. Nagyon professzionális, korrekt hozzáállást tapasztaltam a részükről, (manapság ritka számba megy) melyet később a végeredmény igazolt. Köszönöm a precíz munkát illetve a mindenre kiterjedő tájékoztatást! Csak ajánlani tudom!"

Máté – 2019. november 16.

Suzuki Swift
"12 éves Suzuki Swift-emet javította Dr. Fény. Mindent dokumentált, lefényképezett. A megelőző szervizes hibákat dokumentálta és javította. 100%-ban precíz, pontos. Védte a pénzemet, ahol csak lehetett. Vonatkozik ez mind a motorra, mind a karosszériára. Csak ajánlani tudom."

András – 2019. október 29.

Opel Corsa
"Remek, precíz munka. Ajánlom mindenkinek."

György – 2019. október 21.

Alfa Romeo Mito
"Precíz, korrekt, pontos, rugalmas, megbízható."

Róbert – 2019. október 17.

Skoda Roomster
"Gyors és rugalmas ügyintézést, megbízhatóságot, pontosságot és kedvességet kaptam. Az elvégzett munka fényképekkel lett dokumentálva és teljesen hibátlan lett. Bárcsak minden ilyen frankón menne! :)"

Mihály – 2019. október 14.

Suzuki Vitara
"Gyors munkavégzés kiváló minőségben, rugalmas és gyors felmérést követően. Ajánlom!"

Róbert – 2019. október 10.

Peugeot 5008
"Peugeot 5008-as autóm jobb oldalát és a küszöbhorpadást javíttattam. Azt gondoltam, "reklámszöveg" ez a sok pozitív vélemény. DE NEM. A gépkocsi átvételétől kezdve folyamatos tájékoztatást kaptam a munkafolyamatok állásáról, a vállalt határidőt maximálisan betartották és a végeredmény tényleg olyan lett, mint a gyári. Itt ténylegesen úgy állnak a megrendelőhöz, hogy azt érzem, ők vannak értem és nem fordítva. Köszönet Dr. Sándor Mihály Úrnak, hogy elindítottak egy ilyen profi szolgáltatást."

Attila – 2019. október 2.

Peugeot Ion
"Egy elektromos Peugeot Ion meghúzás/ütközés utáni javítását végezték el. Maximálisan meg vagyok elégedve mind az elvégzett munka minőségével, mind a cégvezető úr korrekt, példaértékű hozzáállásával! Biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb is karosszéria javításra/fényezésre keresnék szervízt, csak őket választanám!"

Zsolt – 2019. október 2.

Mitsubishi Grandis
"Eddigi autós életemben 23 év alatt sok "szakemberrel" találkoztam már. Állítom, hogy az itt tapasztalt vevőkezelés, hozzáállás és nem utolsó sorban a kivitelezett munka minősége messze a legjobb, ráadásul az "árazás" is korrekt. Grátiszban még ki is takarították az autót! Én csak ajánlani tudom!"

Zoltán – 2019. szeptember 30.

Ford Mondeo
"Gyors, tökéletes munka, ügyintézés, teljes körű szolgáltatás. Apróságokra is ügyeltek. Összességében többet kaptam, mint amire számítottam!"

Gábor – 2019. szeptember 20.

Ford Mondeo
"Tökéletes munkát végzett Dr. FÉNY! Nagyon hálásak vagyunk, az autó szebb, mint új korában!"

Ildikó – 2019. szeptember 19.

Audi A3
"Sajnos a Dr. FÉNY szolgáltatását akkor kellett igénybe vennünk, amikor a család által használt autónkban egy felelőtlenül közlekedő ember kárt okozott. A tapasztalatunk szerint a szolgáltatásuk komplex, mert próbálnak minden - az ügyintézésből fakadó - terhet levenni az ügyfélről, ugyanakkor a javítást szakmailag is kifogástalanul és gyári minőségben végzik el. Ezúton is köszönjük a gyors és korrekt segítséget. Akinek hasonló gondjai támadnak, bizalommal forduljon a Dr. FÉNY javítóműhelyhez."

Zsuzsa – 2019. szeptember 10.

Mazda6
"Teljesen korrekt szervíz. Reális áron, reális időben, kulturált kommunikációval."

József – 2019. július 1.

Suzuki Swift
"Profi, nagyon szép munkát végeztek, precíz, kommunikatív és rugalmas kapcsolattartás mellett. A+++++"

Attila – 2019. május 30.

Nissan X-Trail
"Mindennel nagyon meg voltam elégedve, profi volt a munkafelvétel, az ügyintézés. Az autó gyönyörű szép lett, semmi nem látszik a sérülésből. Kifejezetten tetszik, hogy folyamatosan nyomon követitek a munkavégzést, dokumentáljátok fényképekkel a folyamatot. További sok sikert kívánok, mindenkinek jó szívvel ajánlom."

Árpád – 2019. május 23.

Chevrolet Lacetti
"Segítőkész szakemberek, gyönyörű, precíz munka korrekt áron! Bátran ajánlom mindenkinek!"

Péter – 2019. május 2.

VW Golf Plus
"Profi, korrekt, ügyfélközpontú csapat! Minőségi, alapos körültekintéssel dolgoznak. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Az általuk végzett munkára garanciát vállalnak. Dr. FÉNY, le vagyok kötelezve!"

Krisztián – 2019. március 21.

"Nagyon megbízható, profi cég. A javítás pontosan, kiváló minőségben, a vállalt határidőre elkészült, garanciával. Köszönöm Dr. FÉNY."

Mihály – 2019. február 27.

Honda Accord
"Köszönöm, hogy a kapcsolat felvételétől a munka elvégzéséig végig egyenesen és korrekten tájékoztattak a lehetőségekről, költségekről, és persze a profi végeredményt. Különösen nagy előny a rugalmasság, így a saját napirendem nem kellett átszervezzem, valamint az átadáskori ajándék is kellemes meglepetés volt!"

Zoltán – 2019. február 21.

Fiat 500X
"Rugalmas időpontegyeztetés, nagyon igényes munkavégzés, a javítás a vállalt határidőre, hibátlan minőségben elkészült. Az általuk elvégzett munkára garanciát vállalnak. Részletes kalkulációt kaptam a várható kiadásokról. Külön kiemelendő a hozom-viszem szolgáltatás, melynek keretében a megbeszélt helyszínről az autót elviszik, majd a javítás végeztével a megbeszélt helyszínre visszaviszik, mindezt biztosítással védve."

Mihály – 2019. február 13.

Honda Accord
"Korrektül dolgoznak! A hátsó lökhárítót javították igényesen. A végeredmény olyan lett, mint a gyári."

Flórián – 2019. január 17.

Volvo V60
"Egy bánatos reggelen, buta módon már a teremgarázsban összetörtem férjem szeretett autóját. Kétségbeesve hívtam Dr. FÉNY-t, hogy azonnali megoldás/fényezés kell, különben soha többé nem mehetek haza... Szerencsére, és a gyors és profi munka eredményeképpen a szeretett autó szebb lett, mint azelőtt. Mindenki boldog, és én is nyugodtan hazamehettem. Köszönjük!"

Éva – 2018. november 16.

Chevrolet Spark
"Tisztelt Dr. FÉNY! A csúnyán összetört kisautómat hibátlanul megjavítva kaptam vissza. Szegény kisautó bal oldalának szinte minden elemét sikerült megtörni egy balesetben! Nagyon szép munka. A javítás során a biztosítóval való ügyintézéssel sem kellett foglalkoznom. A kocsi átvételekor pedig meglepetésként ért, hogy a jármű kívül-belül ki lett takarítva, és az ajándék üveg italnak is nagyon örültem."

Szilvia – 2018. október 18.

Skoda Rapid
"Minden szempontból doktori szintű a szolgáltatásod. Nem volt egyszerű a káresemény, mégis minden gördülékenyen ment. És a végén, az autó átadásakor ért a legnagyobb meglepetés, mintha újat vettem volna. Ügyfélélmény felsőfokon. Köszönöm."

Ádám – 2018. október 5.

Toyota Corolla
"Köszönöm a profi munkát! Az autó a legrövidebb idő alatt újra gyönyörű lett. A kiszolgálás színvonala a megkereséstől kezdve az autó átvételéig tökéletes volt. Bátran ajánlom mindenkinek a Dr. FÉNY Kft.-t!"

Roland – 2018. szeptember 11.

Ford Fiesta
"Kedves Dr. FÉNY! Köszönöm a gyorsan és pontosan elvégzett munkát, az autó olyan lett mintha most jött volna ki a szalonból. A Bolyki ajándék szintén érdemes az elnyert díjára, családom véleménye szerint is!"

Csaba – 2018. szeptember 7.

Nissan Note
"Kedves Dr. FÉNY! Gyönyörű munkát végeztetek, az autó szinte szebb, mint új korában! Különösen kellemes volt, hogy egy tiszta irodában tudtuk átadni és átvenni az autót, mindenből a megbízhatóság és a precízség jött át. Az, hogy a kocsit kitakarítva kaptuk vissza, egy üveg minőségi bor kíséretében, csak megerősíti az amúgy is jó döntést, hogy hozzád fordultunk. Az előzetes információk és árak korrektek, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Köszönjük!"

Dóri – 2018. augusztus 29.

 

Audi A4
"Gyors és szép munkát végzett Dr. FÉNY, ezért bátran ajánlom másoknak is!"

Gergő – 2018. július 31.

Jeep Grand Cherokee
"Gyors, pontos, megbízható! A szakértelem megkérdőjelezhetetlen, a végeredmény gyönyörű, a kiszolgálás stílusos és profi. Nagyon köszönöm Doktor Úr!"

Attila – 2018. július 17.

Mercedes C 160
"Nagyon köszönöm Dr. FÉNY, a kifogástalan munkát és a pontos, precíz szolgáltatást. A hozom-viszem szolgáltatás nagyszerű ötlet. Mialatt én nyaraltam, Dr. FÉNY elvitte, megcsinálta és vissza is hozta az autómat. Külön köszönet az autóban „talált” meglepetésért! Csak ajánlani tudom Mindenkinek!"

Ildikó – 2018. július 5.

Copyrighted Image!