Skip to main content

Röviden: rugalmas volt, korrekt és profi.

András2020. március 17.

Nagyobb koccanásom után felkerestem Dr. FÉNY-t, aki már az első pillanattól kezdve nagyon segítőkész volt! Tökéletesen informált mindenről, így laikusként is megbíztam benne, és tudtam jó kezekben van az autóm! A javítás minden lépéséről, részletéről informált, képek formájában is. A végeredmény gyönyörű lett, úgy éreztem magam, mint egy szalonautó átvételekor (belső és külső takarítás, ajándék üdítőital, finom parfüm illat). Mindenkinek szívből ajánlom! ?

Encsi2020. március 17.

Azon ritka eset, amikor kevés az 5 csillag. Egy korábban elrontott polírozást kellett kijavítani, valamint még volt pár kisebb kérésem, de mindent maximális szinten sikerült megoldani. Ehhez jön még a rendkívüli gyorsaság és a profi és rugalmas (vasárnap este adtam át az autót) hozzáállás az ügyfelekhez. Ajánlom is azóta mindenkinek, akinek tudom.

Richard2020. február 13.

Gyors, precíz és ügyfélközpontú munkavégzés, kiváló ár-érték arány.

Gábor2020. február 6.

Nagyon szépen megcsinálták a hátsó lökhárítómat, Dr. Sándor Mihály egy korrekt szimpatikus úriember! Bátran ajánlom a műhelyt.

Adorján – Honda Civic2020. február 6.

Az első levelet elküldve 1 órán belül már a telephelyen voltam kivizsgáláson (péntek délután), majd másfél hét múlva már a kész autó várt engem. Az elvégzett munka minősége kifogástalan, az ügyfélhez való hozzáállás pedig elsőosztályú. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Dávid2020. január 18.

Karácsony után történt egy "kis" baleset az autómmal. Mivel a gyerek miatt minden logisztikánk az autó köré szerveződik, átlagon felül hálás voltam, hogy azonnal tudott fogadni, miután hívtam és pár órán belül ajánlatot kaptam a javításra. Maximális elégedett vagyok, mindenkinek a legjobb szívvel ajánlom aki pontos, gyors, szívvel-lélekkel való munkavégzést keres, ahol úgy törődnek az autójával, ahogy ő maga.

Anikó2020. január 17.

Pontos, gyors, figyelmes ügyintézés, megbízható minőség, hiánypótló szolgáltatás.

Imre – Seat Leon2020. január 16.

Korrekt, ügyfélbarát szolgáltatás. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Szép munkát végeztek.

Péter – Hyundai i302019. december 19.

2013-as Passat B7 típusú autómat javíttattam Dr. Fénynél. Nagyon szép munkát végeztek, minden kérésemhez korrektül álltak hozzá. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal.

Márton – VW Passat2019. november 23.

13 éves autóm jobb hátsó lökhárító sérülését javíttattam Dr. Fény-nél. Nagyon professzionális, korrekt hozzáállást tapasztaltam a részükről, (manapság ritka számba megy) melyet később a végeredmény igazolt. Köszönöm a precíz munkát illetve a mindenre kiterjedő tájékoztatást! Csak ajánlani tudom!

Máté – BMW 3202019. november 16.

12 éves Suzuki Swift-emet javította Dr. Fény. Mindent dokumentált, lefényképezett. A megelőző szervizes hibákat dokumentálta és javította. 100%-ban precíz, pontos. Védte a pénzemet, ahol csak lehetett. Vonatkozik ez mind a motorra, mind a karosszériára. Csak ajánlani tudom.

András – Suzuki Swift2019. október 29.

Remek precíz munka. Ajánlom mindenkinek.

György – Opel Corsa2019. október 21.

Precíz, korrekt, pontos, rugalmas, megbízható.

Róbert – Alfa Romeo Mito2019. október 17.

Gyors és rugalmas ügyintézést, megbízhatóságot, pontosságot és kedvességet kaptam. Az elvégzett munka fényképekkel lett dokumentálva és teljesen hibátlan lett. Bárcsak minden ilyen frankón menne! 🙂

Mihály – Skoda Roomster2019. október 14.

Gyors munkavégzés kiváló minőségben, rugalmas és gyors felmérést követően. Ajánlom!

Róbert – Suzuki Vitara2019. október 10.

Peugeot 5008-as autóm jobb oldalát és a küszöbhorpadást javíttattam. Azt gondoltam, "reklámszöveg" ez a sok pozitív vélemény. DE NEM. A gépkocsi átvételétől kezdve folyamatos tájékoztatást kaptam a munkafolyamatok állásáról, a vállalt határidőt maximálisan betartották és a végeredmény tényleg olyan lett, mint a gyári. Itt ténylegesen úgy állnak a megrendelőhöz, hogy azt érzem, ők vannak értem és nem fordítva. Köszönet Dr. Sándor Mihály Úrnak, hogy elindítottak egy ilyen profi szolgáltatást.

Attila – Peugeot 50082019. október 2.

Egy elektromos Peugeot Ion meghúzás/ütközés utáni javítását végezték el. Maximálisan meg vagyok elégedve mind az elvégzett munka minőségével, mind a cégvezető úr korrekt, példaértékű hozzáállásával! Biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb is karosszéria javításra/fényezésre keresnék szervízt, csak őket választanám!

Zsolt – Peugeot Ion2019. október 2.

Eddigi autós életemben 23 év alatt sok "szakemberrel" találkoztam már. Állítom, hogy az itt tapasztalt vevőkezelés, hozzáállás és nem utolsó sorban a kivitelezett munka minősége messze a legjobb, ráadásul az "árazás" is korrekt. Grátiszban még ki is takarították az autót! Én csak ajánlani tudom!

Zoltán – Mitsubishi Grandis2019. szeptember 30.

Gyors, tökéletes munka, ügyintézés, teljes körű szolgáltatás. Apróságokra is ügyeltek. Összességében többet kaptam, mint amire számítottam!

Gábor – Ford Mondeo2019. szeptember 20.

Tökéletes munkát végzett Dr. FÉNY! Nagyon hálásak vagyunk, az autó szebb, mint új korában!

Ildikó – Ford Mondeo2019. szeptember 19.

Sajnos a Dr. FÉNY szolgáltatását akkor kellett igénybe vennünk, amikor a család által használt autónkban egy felelőtlenül közlekedő ember kárt okozott. A tapasztalatunk szerint a szolgáltatásuk komplex, mert próbálnak minden - az ügyintézésből fakadó - terhet levenni az ügyfélről, ugyanakkor a javítást szakmailag is kifogástalanul és gyári minőségben végzik el. Ezúton is köszönjük a gyors és korrekt segítséget. Akinek hasonló gondjai támadnak, bizalommal forduljon a Dr. FÉNY javítóműhelyhez.

Zsuzsa – Audi A32019. szeptember 10.

Teljesen korrekt szervíz. Reális áron, reális időben, kulturált kommunikációval.

József – Mazda62019. július 1.

Profi, nagyon szép munkát végeztek, precíz, kommunikatív és rugalmas kapcsolattartás mellett. A+++++

Attila – Suzuki Swift2019. május 30.

Mindennel nagyon meg voltam elégedve, profi volt a munkafelvétel, az ügyintézés. Az autó gyönyörű szép lett, semmi nem látszik a sérülésből. Kifejezetten tetszik, hogy folyamatosan nyomon követitek a munkavégzést, dokumentáljátok fényképekkel a folyamatot. További sok sikert kívánok, mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Árpád – Nissan X-Trail2019. május 23.

Segítőkész szakemberek, gyönyörű, precíz munka korrekt áron! Bátran ajánlom mindenkinek!

Péter – Chevrolet Lacetti2019. május 2.

Profi, korrekt, ügyfélközpontú csapat! Minőségi, alapos körültekintéssel dolgoznak. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Az általuk végzett munkára garanciát vállalnak. Dr. FÉNY, le vagyok kötelezve!

Krisztián – VW Golf Plus2019. március 21.

Nagyon megbízható, profi cég. A javítás pontosan, kiváló minőségben, a vállalt határidőre elkészült, garanciával. Köszönöm Dr. FÉNY.

Mihály2019. február 27.

Köszönöm, hogy a kapcsolat felvételétől a munka elvégzéséig végig egyenesen és korrekten tájékoztattak a lehetőségekről, költségekről, és persze a profi végeredményt. Különösen nagy előny a rugalmasság, így a saját napirendem nem kellett átszervezzem, valamint az átadáskori ajándék is kellemes meglepetés volt!

Zoltán – Honda Accord2019. február 21.

Rugalmas időpontegyeztetés, nagyon igényes munkavégzés, a javítás a vállalt határidőre, hibátlan minőségben elkészült. Az általuk elvégzett munkára garanciát vállalnak. Részletes kalkulációt kaptam a várható kiadásokról. Külön kiemelendő a hozom-viszem szolgáltatás, melynek keretében a megbeszélt helyszínről az autót elviszik, majd a javítás végeztével a megbeszélt helyszínre visszaviszik, mindezt biztosítással védve.

Mihály – Fiat 500X2019. február 13.

Korrektül dolgoznak! A hátsó lökhárítót javították igényesen. A végeredmény olyan lett, mint a gyári.

Flórián – Honda Accord2019. január 17.

Egy bánatos reggelen, buta módon már a teremgarázsban összetörtem férjem szeretett autóját. Kétségbeesve hívtam Dr. FÉNY-t, hogy azonnali megoldás/fényezés kell, különben soha többé nem mehetek haza... Szerencsére, és a gyors és profi munka eredményeképpen a szeretett autó szebb lett, mint azelőtt. Mindenki boldog, és én is nyugodtan hazamehettem. Köszönjük!

Éva – Volvo V602018. november 16.

Tisztelt Dr. FÉNY! A csúnyán összetört kisautómat hibátlanul megjavítva kaptam vissza. Szegény kisautó bal oldalának szinte minden elemét sikerült megtörni egy balesetben! Nagyon szép munka. A javítás során a biztosítóval való ügyintézéssel sem kellett foglalkoznom. A kocsi átvételekor pedig meglepetésként ért, hogy a jármű kívül-belül ki lett takarítva, és az ajándék üveg italnak is nagyon örültem.

Szilvia – Chevrolet Spark2018. október 18.

Minden szempontból doktori szintű a szolgáltatásod. Nem volt egyszerű a káresemény, mégis minden gördülékenyen ment. És a végén, az autó átadásakor ért a legnagyobb meglepetés, mintha újat vettem volna. Ügyfélélmény felsőfokon. Köszönöm.

Ádám – Skoda Rapid2018. október 5.

Köszönöm a profi munkát! Az autó a legrövidebb idő alatt újra gyönyörű lett. A kiszolgálás színvonala a megkereséstől kezdve az autó átvételéig tökéletes volt. Bátran ajánlom mindenkinek a Dr. FÉNY Kft.-t!

Roland – Toyota Corolla2018. szeptember 11.

Kedves Dr. FÉNY! Köszönöm a gyorsan és pontosan elvégzett munkát, az autó olyan lett mintha most jött volna ki a szalonból. A Bolyki ajándék szintén érdemes az elnyert díjára, családom véleménye szerint is!

Csaba – Ford Fiesta2018. szeptember 7.

Kedves Dr. FÉNY! Gyönyörű munkát végeztetek, az autó szinte szebb, mint új korában! Különösen kellemes volt, hogy egy tiszta irodában tudtuk átadni és átvenni az autót, mindenből a megbízhatóság és a precízség jött át. Az, hogy a kocsit kitakarítva kaptuk vissza, egy üveg minőségi bor kíséretében, csak megerősíti az amúgy is jó döntést, hogy hozzád fordultunk. Az előzetes információk és árak korrektek, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Köszönjük!

Dóri – Nissan Note2018. augusztus 29.

Gyors és szép munkát végzett Dr. FÉNY, ezért bátran ajánlom másoknak is!

Gergő – Audi A42018. július 31.

Gyors, pontos, megbízható! A szakértelem megkérdőjelezhetetlen, a végeredmény gyönyörű, a kiszolgálás stílusos és profi. Nagyon köszönöm Doktor Úr!

Attila – Jeep Grand Cherokee2018. július 17.

Nagyon köszönöm Dr. FÉNY, a kifogástalan munkát és a pontos, precíz szolgáltatást. A hozom-viszem szolgáltatás nagyszerű ötlet. Mialatt én nyaraltam, Dr. FÉNY elvitte, megcsinálta és vissza is hozta az autómat. Külön köszönet az autóban „talált” meglepetésért! Csak ajánlani tudom Mindenkinek!

Ildikó – Mercedes C 1602018. július 5.

Röviden: rugalmas volt, korrekt és profi.

András2020. március 17.

Nagyobb koccanásom után felkerestem Dr. FÉNY-t, aki már az első pillanattól kezdve nagyon segítőkész volt! Tökéletesen informált mindenről, így laikusként is megbíztam benne, és tudtam jó kezekben van az autóm! A javítás minden lépéséről, részletéről informált, képek formájában is. A végeredmény gyönyörű lett, úgy éreztem magam, mint egy szalonautó átvételekor (belső és külső takarítás, ajándék üdítőital, finom parfüm illat). Mindenkinek szívből ajánlom! ?

Encsi2020. március 17.

Azon ritka eset, amikor kevés az 5 csillag. Egy korábban elrontott polírozást kellett kijavítani, valamint még volt pár kisebb kérésem, de mindent maximális szinten sikerült megoldani. Ehhez jön még a rendkívüli gyorsaság és a profi és rugalmas (vasárnap este adtam át az autót) hozzáállás az ügyfelekhez. Ajánlom is azóta mindenkinek, akinek tudom.

Richard2020. február 13.

Gyors, precíz és ügyfélközpontú munkavégzés, kiváló ár-érték arány.

Gábor2020. február 6.

Nagyon szépen megcsinálták a hátsó lökhárítómat, Dr. Sándor Mihály egy korrekt szimpatikus úriember! Bátran ajánlom a műhelyt.

Adorján – Honda Civic2020. február 6.

Az első levelet elküldve 1 órán belül már a telephelyen voltam kivizsgáláson (péntek délután), majd másfél hét múlva már a kész autó várt engem. Az elvégzett munka minősége kifogástalan, az ügyfélhez való hozzáállás pedig elsőosztályú. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Dávid2020. január 18.

Karácsony után történt egy "kis" baleset az autómmal. Mivel a gyerek miatt minden logisztikánk az autó köré szerveződik, átlagon felül hálás voltam, hogy azonnal tudott fogadni, miután hívtam és pár órán belül ajánlatot kaptam a javításra. Maximális elégedett vagyok, mindenkinek a legjobb szívvel ajánlom aki pontos, gyors, szívvel-lélekkel való munkavégzést keres, ahol úgy törődnek az autójával, ahogy ő maga.

Anikó2020. január 17.

Pontos, gyors, figyelmes ügyintézés, megbízható minőség, hiánypótló szolgáltatás.

Imre – Seat Leon2020. január 16.

Korrekt, ügyfélbarát szolgáltatás. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Szép munkát végeztek.

Péter – Hyundai i302019. december 19.

2013-as Passat B7 típusú autómat javíttattam Dr. Fénynél. Nagyon szép munkát végeztek, minden kérésemhez korrektül álltak hozzá. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal.

Márton – VW Passat2019. november 23.

13 éves autóm jobb hátsó lökhárító sérülését javíttattam Dr. Fény-nél. Nagyon professzionális, korrekt hozzáállást tapasztaltam a részükről, (manapság ritka számba megy) melyet később a végeredmény igazolt. Köszönöm a precíz munkát illetve a mindenre kiterjedő tájékoztatást! Csak ajánlani tudom!

Máté – BMW 3202019. november 16.

12 éves Suzuki Swift-emet javította Dr. Fény. Mindent dokumentált, lefényképezett. A megelőző szervizes hibákat dokumentálta és javította. 100%-ban precíz, pontos. Védte a pénzemet, ahol csak lehetett. Vonatkozik ez mind a motorra, mind a karosszériára. Csak ajánlani tudom.

András – Suzuki Swift2019. október 29.

Remek precíz munka. Ajánlom mindenkinek.

György – Opel Corsa2019. október 21.

Precíz, korrekt, pontos, rugalmas, megbízható.

Róbert – Alfa Romeo Mito2019. október 17.

Gyors és rugalmas ügyintézést, megbízhatóságot, pontosságot és kedvességet kaptam. Az elvégzett munka fényképekkel lett dokumentálva és teljesen hibátlan lett. Bárcsak minden ilyen frankón menne! 🙂

Mihály – Skoda Roomster2019. október 14.

Gyors munkavégzés kiváló minőségben, rugalmas és gyors felmérést követően. Ajánlom!

Róbert – Suzuki Vitara2019. október 10.

Peugeot 5008-as autóm jobb oldalát és a küszöbhorpadást javíttattam. Azt gondoltam, "reklámszöveg" ez a sok pozitív vélemény. DE NEM. A gépkocsi átvételétől kezdve folyamatos tájékoztatást kaptam a munkafolyamatok állásáról, a vállalt határidőt maximálisan betartották és a végeredmény tényleg olyan lett, mint a gyári. Itt ténylegesen úgy állnak a megrendelőhöz, hogy azt érzem, ők vannak értem és nem fordítva. Köszönet Dr. Sándor Mihály Úrnak, hogy elindítottak egy ilyen profi szolgáltatást.

Attila – Peugeot 50082019. október 2.

Egy elektromos Peugeot Ion meghúzás/ütközés utáni javítását végezték el. Maximálisan meg vagyok elégedve mind az elvégzett munka minőségével, mind a cégvezető úr korrekt, példaértékű hozzáállásával! Biztos vagyok benne, hogy ha legközelebb is karosszéria javításra/fényezésre keresnék szervízt, csak őket választanám!

Zsolt – Peugeot Ion2019. október 2.

Korrektül dolgoznak! A hátsó lökhárítót javították igényesen. A végeredmény olyan lett, mint a gyári.

Flórián – Honda Accord2019. január 17.

Eddigi autós életemben 23 év alatt sok "szakemberrel" találkoztam már. Állítom, hogy az itt tapasztalt vevőkezelés, hozzáállás és nem utolsó sorban a kivitelezett munka minősége messze a legjobb, ráadásul az "árazás" is korrekt. Grátiszban még ki is takarították az autót! Én csak ajánlani tudom!

Zoltán – Mitsubishi Grandis2019. szeptember 30.

Gyors, tökéletes munka, ügyintézés, teljes körű szolgáltatás. Apróságokra is ügyeltek. Összességében többet kaptam, mint amire számítottam!

Gábor – Ford Mondeo2019. szeptember 20.

Tökéletes munkát végzett Dr. FÉNY! Nagyon hálásak vagyunk, az autó szebb, mint új korában!

Ildikó – Ford Mondeo2019. szeptember 19.

Sajnos a Dr. FÉNY szolgáltatását akkor kellett igénybe vennünk, amikor a család által használt autónkban egy felelőtlenül közlekedő ember kárt okozott. A tapasztalatunk szerint a szolgáltatásuk komplex, mert próbálnak minden - az ügyintézésből fakadó - terhet levenni az ügyfélről, ugyanakkor a javítást szakmailag is kifogástalanul és gyári minőségben végzik el. Ezúton is köszönjük a gyors és korrekt segítséget. Akinek hasonló gondjai támadnak, bizalommal forduljon a Dr. FÉNY javítóműhelyhez.

Zsuzsa – Audi A32019. szeptember 10.

Teljesen korrekt szervíz. Reális áron, reális időben, kulturált kommunikációval.

József – Mazda62019. július 1.

Profi, nagyon szép munkát végeztek, precíz, kommunikatív és rugalmas kapcsolattartás mellett. A+++++

Attila – Suzuki Swift2019. május 30.

Mindennel nagyon meg voltam elégedve, profi volt a munkafelvétel, az ügyintézés. Az autó gyönyörű szép lett, semmi nem látszik a sérülésből. Kifejezetten tetszik, hogy folyamatosan nyomon követitek a munkavégzést, dokumentáljátok fényképekkel a folyamatot. További sok sikert kívánok, mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Árpád – Nissan X-Trail2019. május 23.

Segítőkész szakemberek, gyönyörű, precíz munka korrekt áron! Bátran ajánlom mindenkinek!

Péter – Chevrolet Lacetti2019. május 2.

Profi, korrekt, ügyfélközpontú csapat! Minőségi, alapos körültekintéssel dolgoznak. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Az általuk végzett munkára garanciát vállalnak. Dr. FÉNY, le vagyok kötelezve!

Krisztián – VW Golf Plus2019. március 21.

Nagyon megbízható, profi cég. A javítás pontosan, kiváló minőségben, a vállalt határidőre elkészült, garanciával. Köszönöm Dr. FÉNY.

Mihály2019. február 27.

Köszönöm, hogy a kapcsolat felvételétől a munka elvégzéséig végig egyenesen és korrekten tájékoztattak a lehetőségekről, költségekről, és persze a profi végeredményt. Különösen nagy előny a rugalmasság, így a saját napirendem nem kellett átszervezzem, valamint az átadáskori ajándék is kellemes meglepetés volt!

Zoltán – Honda Accord2019. február 21.

Egy bánatos reggelen, buta módon már a teremgarázsban összetörtem férjem szeretett autóját. Kétségbeesve hívtam Dr. FÉNY-t, hogy azonnali megoldás/fényezés kell, különben soha többé nem mehetek haza... Szerencsére, és a gyors és profi munka eredményeképpen a szeretett autó szebb lett, mint azelőtt. Mindenki boldog, és én is nyugodtan hazamehettem. Köszönjük!

Éva – Volvo V602018. november 16.

Tisztelt Dr. FÉNY! A csúnyán összetört kisautómat hibátlanul megjavítva kaptam vissza. Szegény kisautó bal oldalának szinte minden elemét sikerült megtörni egy balesetben! Nagyon szép munka. A javítás során a biztosítóval való ügyintézéssel sem kellett foglalkoznom. A kocsi átvételekor pedig meglepetésként ért, hogy a jármű kívül-belül ki lett takarítva, és az ajándék üveg italnak is nagyon örültem.

Szilvia – Chevrolet Spark2018. október 18.

Minden szempontból doktori szintű a szolgáltatásod. Nem volt egyszerű a káresemény, mégis minden gördülékenyen ment. És a végén, az autó átadásakor ért a legnagyobb meglepetés, mintha újat vettem volna. Ügyfélélmény felsőfokon. Köszönöm.

Ádám – Skoda Rapid2018. október 5.

Köszönöm a profi munkát! Az autó a legrövidebb idő alatt újra gyönyörű lett. A kiszolgálás színvonala a megkereséstől kezdve az autó átvételéig tökéletes volt. Bátran ajánlom mindenkinek a Dr. FÉNY Kft.-t!

Roland – Toyota Corolla2018. szeptember 11.

Kedves Dr. FÉNY! Köszönöm a gyorsan és pontosan elvégzett munkát, az autó olyan lett mintha most jött volna ki a szalonból. A Bolyki ajándék szintén érdemes az elnyert díjára, családom véleménye szerint is!

Csaba – Ford Fiesta2018. szeptember 7.

Kedves Dr. FÉNY! Gyönyörű munkát végeztetek, az autó szinte szebb, mint új korában! Különösen kellemes volt, hogy egy tiszta irodában tudtuk átadni és átvenni az autót, mindenből a megbízhatóság és a precízség jött át. Az, hogy a kocsit kitakarítva kaptuk vissza, egy üveg minőségi bor kíséretében, csak megerősíti az amúgy is jó döntést, hogy hozzád fordultunk. Az előzetes információk és árak korrektek, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Köszönjük!

Dóri – Nissan Note2018. augusztus 29.

Gyors és szép munkát végzett Dr. FÉNY, ezért bátran ajánlom másoknak is!

Gergő – Audi A42018. július 31.

Gyors, pontos, megbízható! A szakértelem megkérdőjelezhetetlen, a végeredmény gyönyörű, a kiszolgálás stílusos és profi. Nagyon köszönöm Doktor Úr!

Attila – Jeep Grand Cherokee2018. július 17.

Rugalmas időpontegyeztetés, nagyon igényes munkavégzés, a javítás a vállalt határidőre, hibátlan minőségben elkészült. Az általuk elvégzett munkára garanciát vállalnak. Részletes kalkulációt kaptam a várható kiadásokról. Külön kiemelendő a hozom-viszem szolgáltatás, melynek keretében a megbeszélt helyszínről az autót elviszik, majd a javítás végeztével a megbeszélt helyszínre visszaviszik, mindezt biztosítással védve.

Mihály – Fiat 500X2019. február 13.

Nagyon köszönöm Dr. FÉNY, a kifogástalan munkát és a pontos, precíz szolgáltatást. A hozom-viszem szolgáltatás nagyszerű ötlet. Mialatt én nyaraltam, Dr. FÉNY elvitte, megcsinálta és vissza is hozta az autómat. Külön köszönet az autóban „talált” meglepetésért! Csak ajánlani tudom Mindenkinek!

Ildikó – Mercedes C 1602018. július 5.

Copyrighted Image!